085-2080548 info@renoform.nl

Prijsopgave

We horen je al luidop denken; ‘Wat kost een keukenrenovatie?’ Zoals eerder aangegeven komt een keukenrenovatie heel wat goedkoper uit dan het aanschaffen van een volledig gloednieuwe keuken. Een vaste prijs op de ‘Hoeveel kost een keukenrenovatie’-vraag, heeft echter geen zin en zou je enkel misleidende informatie opleveren. Een keuken renoveren, is een kwestie van persoonlijke smaak en voorkeuren en niet van een standaard renovatieplaatje.

Wat kost een keukenrenovatie… krijg nu jouw prijsindicatie

Om de daad bij het woord te voegen, krijg je dankzij onze prijsopgave de kans om zelf te ontdekken hoe interessant het financiële plaatje van een keuken renoveren wel kan zijn. Bovendien zijn de stappen naar een op maat gemaakte en volledig vrijblijvende prijsindicatie helder, gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Er is al genoeg administratieve rompslomp op deze aardkluit te vinden. Gewoon het contactformulier op deze pagina invullen en een druk op de magische verzenden-knop doet de rest. Omdat we je geen eeuwen op een prijsindicatie willen laten wachten, maken we de belofte om binnen 48 uur een indicatie van de prijs van jouw keukenrenovatie door te sturen. Klinkt deze prijsindicatie je als keukenmuziek in de oren, dan brengt onze professionele adviseur graag een bezoekje ter plaatse om nog steeds volledig vrijblijvend alle opties met jou persoonlijk te bespreken. Een definitieve offerte is dan het uiteindelijke resultaat.

Geen keukenrenovatie zonder foto’s

Omdat een beeld vaak meer zegt dan duizend woorden vragen we je om na het invullen van het contacformulier enkele foto’s van de huidige keuken via info@renoform.nl door te sturen.

Niet getreurd, mocht je het opsturen van de nodige foto’s toch over het hoofd hebben gezien… niemand is perfect… dan mag je na het verzenden van het contactformulier nog een mailtje van onze zijde verwachten waarin we alsnog de nodige foto’s opvragen. Een mooi staaltje van ‘team work, makes the dream work’.

Ontvang binnen 48 uur onze prijsopgave

8 + 5 =

Liever persoonlijk contact?

Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je thuis om alle mogelijkheden te bespreken
vrijblijvende afspraak maken

Wat onze klanten zeggen

De klant is koning en waarom dan niet de koning zelf aan het woord laten. Deze mensen delen maar al te graag hun ervaringen met onze keukenrenovatie. Een eerlijke kijk op de wondere wereld van een keuken vernieuwen.

Echt een goed bedrijf. Afspraken worden nagekomen en kwaliteit is echt prima. Wij zijn onwijs blij met onze gerenoveerde keuken door Renoform! Bedankt!
Jeroen Cloosterman

Ik wilde van een modern interieur af en daarbij hoort ook een houten keuken. Via Facebook kwam ik in contact met Renoform keukenrenovatie en zij hebben mijn bestaande keuken een 2e leven gegeven. Ik ben erg tevreden over het resultaat en beveel ze van harte aan.
Henk Meinderts

We zijn zo enorm blij met het resultaat! Alsof we een compleet nieuwe keuken hebben! Wat een vakmannen. Van begin tot eind in het proces. Echt zo fijn en professioneel. Ze nemen alle tijd en geven goed advies, niets is teveel gevraagd.
Arjanne van Leeuwen