085-2080548 info@renoform.nl

Afspraak maken

Een keuken renoveren… het klinkt misschien eenvoudig ; een likje verf hier, wat keukenfrontjes daar.. maar toch is de realiteit vaak anders. Bij een keukenrenovatie komen heel wat zaken kijken waar je initieel misschien niet aan gedacht had of waar je aan gedacht had, maar niet wist dat het ook echt mogelijk was. Bij Renoform beseffen we dit maar al te goed en daarom bieden we je de helpende hand van één van onze adviseurs aan. Zij staan steeds paraat voor een persoonlijk gesprek of een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Keukenrenovaties zijn hen met de paplepel ingegoten. Dankzij hun heldere kijk op het keukengebeuren en hun jarenlange ervaring combineren ze functionaliteit en schoonheid met een vleugje persoonlijke smaak tot een keukenrenovatie die jouw stoutste dromen overtreft.

Een keukenrenovatie op basis van professionele informatie

Benieuwd wat professioneel advies voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om via het contactformulier één van onze huplvaardige adviseurs te contacteren. Zij staan je graag te woord en komen indien gewenst vrijblijvend ter plaatse om een perfect beeld van de huidige en toekomstige situatie te schetsen.

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs

Naam(Vereist)

Wat onze klanten zeggen

De klant is koning en waarom dan niet de koning zelf aan het woord laten. Deze mensen delen maar al te graag hun ervaringen met onze keukenrenovatie. Een eerlijke kijk op de wondere wereld van een keuken vernieuwen.

Echt een goed bedrijf. Afspraken worden nagekomen en kwaliteit is echt prima. Wij zijn onwijs blij met onze gerenoveerde keuken door Renoform! Bedankt!
Jeroen Cloosterman

Ik wilde van een modern interieur af en daarbij hoort ook een houten keuken. Via Facebook kwam ik in contact met Renoform keukenrenovatie en zij hebben mijn bestaande keuken een 2e leven gegeven. Ik ben erg tevreden over het resultaat en beveel ze van harte aan.
Henk Meinderts

We zijn zo enorm blij met het resultaat! Alsof we een compleet nieuwe keuken hebben! Wat een vakmannen. Van begin tot eind in het proces. Echt zo fijn en professioneel. Ze nemen alle tijd en geven goed advies, niets is teveel gevraagd.
Arjanne van Leeuwen