085-2080548 info@renoform.nl

Online video adviesgesprek

Contactloze keukenrenovatie: Zonder “persoonlijk” contact toch optimaal geinformeerd.

De overheid adviseert ons persoonlijke contacten te vermijden, een goede zaak natuurlijk. Maar jouw keuken kan echt wel een facelift gebruiken en nu je toch meer thuis bent helemaal. Om jouw en onze veiligheid te waarborgen maar ook om mee te werken aan de regelingen van de overheid hebben we daar iets op bedacht: Een contactloze keukenrenovatie. Hoe werkt het?

  1. Plan een gratis video adviesgesprek.
  2. Ontvang samples van onze producten en een vrijblijvende offerte.
  3. Wanneer je akkoord bent meten we de hele keuken op, je hoeft daarbij niet aanwezig te zijn.
  4. Onze monteur tovert jouw vertouwde keuken om tot een keuken waar je weer jaren mee verder kunt. Wel zo fijn nu we allemaal aan huis gekluisterd zijn.

Hoe gaat Renoform om met de adviezen van de overheid?

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Renoform ten strengste worden nageleefd.

Plan een gratis video adviesgesprek

1 + 3 =

Online prijsopgave

Snel en simpel een prijsopgave ontvangen voor jouw keukenrenovatie
prijs aanvragen

Wat onze klanten zeggen

De klant is koning en waarom dan niet de koning zelf aan het woord laten. Deze mensen delen maar al te graag hun ervaringen met onze keukenrenovatie. Een eerlijke kijk op de wondere wereld van een keuken vernieuwen.

Echt een goed bedrijf. Afspraken worden nagekomen en kwaliteit is echt prima. Wij zijn onwijs blij met onze gerenoveerde keuken door Renoform! Bedankt!
Jeroen Cloosterman

Ik wilde van een modern interieur af en daarbij hoort ook een houten keuken. Via Facebook kwam ik in contact met Renoform keukenrenovatie en zij hebben mijn bestaande keuken een 2e leven gegeven. Ik ben erg tevreden over het resultaat en beveel ze van harte aan.
Henk Meinderts

We zijn zo enorm blij met het resultaat! Alsof we een compleet nieuwe keuken hebben! Wat een vakmannen. Van begin tot eind in het proces. Echt zo fijn en professioneel. Ze nemen alle tijd en geven goed advies, niets is teveel gevraagd.
Arjanne van Leeuwen