085-2080548 info@renoform.nl

Contact

Onze gegevens

Moet het nog gezegd dat we bij Renoform niets liever doen dan een praatje met je maken over keukenrenovaties, een keuken pimpen of keukenfrontjes vernieuwen? Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Een contactpagina mocht dan ook niet in het lijstje ontbreken. In plaats van een praatje te maken via mail, gaan we bij Renoform nog een stapje verder en delen we graag persoonlijk onze wijze woorden met je. Zo leer je ons een beetje kennen en leren wij jou kennen. Van een goede start gesproken. Net daarom dat we je ook graag vrijblijvend een bezoekje brengen zodat we de situatie tot in de puntjes kunnen bespreken en je van start tot finish met woord en daad bij het keuken renoveren kunnen bijstaan. Interesse of andere brandende vragen, liever hier dan in de keuken, aarzel dan niet om ons via onderstaand formulier te contacteren. Wij contacteren je zo spoedig mogelijk!

Renoform zit al jaar en dag stevig geworteld in de vruchtbare gronden van Apeldoorn. Aan een showroom doen we echter niet mee… een winkelraam en wat mensen die de ganse dag rondkuieren doen de kosten alleen oplopen. Om de kosten van de keukenrenovatie voor jou als klant zo laag mogelijk te houden, bekijken we iedere situatie liever vanuit een persoonlijk standpunt en brengen we maar al te graag een persoonlijk bezoek. Daarbij is het natuurlijk wel mogelijk dat we je enkele foto’s van reeds uitgevoerde keukenrenovaties laten zien.

Hoofdkantoor Renoform:
Het Rietveld 55a
7321 CT Apeldoorn
Tel: 085 – 20 80 548
KvK: 73016217
BTW: NL787207305B01
@: info@renoform.nl

Openingstijden:
Ma  09.00 – 17.00
Di    09.00 – 17.00
Wo  09.00 – 17.00
Do   09.00 – 17.00
Vr    09.00 – 17.00

Hoofdkantoor

Neem contact met ons op

3 + 4 =

Contactloze keukenrenovatie: Zonder “persoonlijk” contact toch optimaal geinformeerd.

De overheid adviseert ons persoonlijke contacten te vermijden, een goede zaak natuurlijk. Maar jouw keuken kan echt wel een facelift gebruiken en nu je toch meer thuis bent helemaal. Om jouw en onze veiligheid te waarborgen maar ook om mee te werken aan de regelingen van de overheid hebben we daar iets op bedacht: Een contactloze keukenrenovatie. Hoe werkt het?

  1. Plan een gratis video adviesgesprek.
  2. Ontvang samples van onze producten en een vrijblijvende offerte.
  3. Wanneer je akkoord bent meten we de hele keuken op, je hoeft daarbij niet aanwezig te zijn.
  4. Onze monteur tovert jouw vertouwde keuken om tot een keuken waar je weer jaren mee verder kunt. Wel zo fijn nu we allemaal aan huis gekluisterd zijn.

Hoe gaat Renoform om de adviezen van de overheid?

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Renoform ten strengste worden nageleefd.

Plan een gratis video adviesgesprek:

12 + 11 =